ORDU / ALTINORDU - Öceli Hüsamettin Çabuk Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde rahmet minnet ve saygıyla anıyoruz.

Haz

Uzun yıllar Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda okul ve kurum müdürlüğü yapan, son olarak okulumuzda müdürlük yaptıktan sonra emekli olan  değerli meslektaşımız Kenan SET 'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Haz

06 Şubat 2023 günü ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında gönüllü olarak depremzede vatandaşlarımızın yardımına koşan Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB üyelerine Bakanlığımız tarafından taltif edilen Başarı Belgesi Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Songül ŞİMŞEK'e Okul Müdürümüz İLKER TUNÇ tarafından takdim edilmiştir.